Saturday, January 28, 2012

Jack n Jill vs Tracia

Takde apa pun, nama barang je weh tapi entry macam nak lawan2 pedang ek...

Disebabkan terlepas nak menonton citer lawak Jack and Jill ni, dapat makan Jack n Jill pun bolehlah untuk melepaskan rasa kempunan kan...eh ada kena mengena ke, erkkk?!!!

Yang ni memang shower cream yang aku suka pakai, sedap baunya...wangiiiii

2 comments:

Mimy Hamid said...

tracia goats milk tu ekin nya feberet bau..i tak leh pakai..mcm gatal kat badan..tak tau napa

Ann Ishak said...

mesti tak sesuai tu