Sunday, January 8, 2012

Jangan main2 rupanya Ustaz Azhar Idrus pandai main gitar

Sapa tengok countdown dekat Dataran Kemerdekaan Shah Alam tempoh hari, mesti doklah ek...baik pegi pesta je ye dok. lagi best kate, boleh tengok bunga api segala kan. aku pun taklah pergi sambut countdown new year ni weh, tengah busy berhempas pulas bekerja untuk majlis kawin anak sepupu sebelah bapaku. tapi aku ada diberi link oleh my frienf ni;



Don't play2 okay, rupanya Ustaz Azhar pun pandai main gitar jugak weh, duet lagi sama2 pulak dengan dak Zizan...gabongan menjadi nampaknya. eh kite suke nengok Zizan ni sekarang, setiap apa yang dia nak wat...mesti mintak pandangan dengan Ustaz Azhar dulu. mulanya pasal isu Hantu Bonceng dulu tu lah...bagus2 nanti berlakon filem jangan ada adegan main peluk2 perempuan pulak ye. tak payahlah nak jadi abang macho hensem romantik bagai...