Sunday, January 22, 2012

Kelupaan sudah...

Serious aku dah lupa apa nama tempat makan ni, walhal aku baru pegi semalam masa lunch je pun. tempat makan ni dekat luar sebelah pintu masuk Tesco Ampang tu. sajalah nak mencuba makanan little thai ni, manelah tau sedap ke kan...

air mata kucing tapi tak berapa nak cukup manis

laksa tapi kurenglah kuahnya RM5

apa tah namanya aku dah lupa tapi boleh tahan rasanya, sedap RM5

Makanan dekat sini semuanya harga RM5 tapi air tak pasti pulak berapa harganya. rasa bolehlah tahan, cubalah baru tau...

No comments: