Sunday, January 29, 2012

Minum2 @ Papa Rich

Konon tak nak makan pun, just nak minum2 je...dahaga tekak teringin nak minum air sedap2 pulak. dah lama rasanya tak menyumbang dana dekat Papa Rich, so malam tadi pegilah sana sebab dah terbayang air sedap2 belaka gamaknya.

ice coffee with ice cream, lepak king sambil gossiping laki bini

soya milk

Walaupun selalu makan minum dekat sini tapi aku still rasa banyak lagi makanan yang kami tak cuba lagi, especially desert yang disediakan. ada harap untuk datang lagi dan lagi selagi tak habis mencuba menu yang disediakan.

Roti bakar taruk susu pekat di atasnya, memang fav aku ni...masa kecik2 dulu selalu arwah ayah buatkan. tetiba teringin pulak nak makan roti ni sambil teringat kenangan dulu2. Faizal ada jugak buatkan tapi biasalah mesti tak sama rasanya dengan yang ayah buatkan.

Alahai tetiba teringin pulak nak breakfast dekat sini, tengoklah nanti macam mane...

4 comments:

mama hani said...

best juga ye makan kat sini. lebih kepada santai2..

Mimy Hamid said...

duta papparich korang ni

Eri-chan said...

sehingga muak la baru berhenti makan di sini ye korang laki bini..

Ann Ishak said...

hihihihi