Monday, January 9, 2012

Munching time @ Delifrance

Tea time appointment with my bro and we miss the kids also, the venue at Delifrance JJ Seremban 2.

hot latte

Pada mulanya nak breakfast sama dekat Delifance ni tapi aku pulak tak senang, dah ada appointment sebelah paginya...yelah pasal badminton last weekend. so we decided to meet up for tea time ajelah. takde apa agenda meeting penting pun, just jumpa2 sembang2 update kisah memasing adik beradik punye cerita saja. as usual memang inilah kami lakukan selalu, kalau tak makan2 dekat rumah...makan2 dekat luar pulak.

Lagi best kalau saat2 perjumpaan diluar macam ni, selalunya my bro atau my sista yang open table...mood happy menjelma. maklumlah aku kan ADIK (ala2 upin ipin).

So far aku memang sukaaa sangat makanan dekat Delifrance ni, semua menu ada dari breakfast sampailah ke dinner time. complete tak payah nak pening2 kepala nak makan apa kan

mushroom soup with garlic bread

End up, we lepak2 dekat sini till 7pm. lepas tu terus balik semula ke KL, turun Seremban semata2 nak makan2 adalah beberapa jam...not more than 5 hours kot.