Tuesday, January 3, 2012

Rezeki ada di mana2

Yang kekal…kenalah kekal bersemangat walaupun ada masanya terasa seperti tak berbaloi untuk teruskan.

Yang tersingkir…kenalah kekal bersemangat jugak untuk memburu umpan yang lebih besar.

Jangan risau, setiap dari kita telah di tetapkan rezeki masing2 cuma kita je yang kena usaha lebehhh…tapi jangan under table babe. Biar rezeki tu halal untuk keluarga tercinta.

Apa2 pun pasti pilihan raya akan datang ni, dacing akan mula bergoyang dan senget sebelah...sekiranya masih masa jalannya.

7 comments:

Khamsi Abdullah said...

InsyaAllah=)

azieazah said...

I dok Selangor. Kalu boleh nak kekal la pemerintah yang ada, sebab I dapat air free dah setahun dah!~

hehehehe ...

Eri-chan said...

duduk selangor tapi kena bayar air fix. jadinya tak memberi kesan untuk memilihla..

azila abdullah said...

moga2 Allah murahkan rezeki :)

KhaiRin - anies said...

betul rezeki ada di mn2 tp jgn lupa utk bersyukur

Mimy Hamid said...

rezeki ada dimana mana..Insya Allah

Ann Ishak said...

alhamdulillah and insyaAllah