Monday, January 23, 2012

Simple jelah untuk dinner

Semalam sampai petang jugaklah aku duduk dekat office tu buat kerja, sudahnya penat sama macam hari biasa jugak. malasnya nak masak tapi kena masak jugak untuk makan malam pulak. dalam malas2 pun jadinya ini je yang aku masak dan makan malam tadi.

kacang boncis goreng

ikan masin goreng dengan cili dan bawang

Ini export mari dari pasar malam dekat office Faizal, ayam goreng Uncle Bob. jadilah ye, sedap jugak babe sesekali makan simple macam ni. ingatkan tak lalu nak tambah nasi, rupanya habis sudah, alhamdulillah

5 comments:

'Aisya Salim said...

kacang buncis goreng sedappp :D

Azlan Hasan said...

hehe..simple tapi kalau masak sendiri lagi best dari makan makanan hotel 5 star..hehehe

Regards,
-Strider-

Teenager Housemaid said...

whoaa..
ni memang membuka selera..:D

Mimy Hamid said...

sedap nya ayam uncle bob

Ann Ishak said...

jemput makannnnn