Monday, January 2, 2012

Simple jelah

Ini jelah lunch kami laki bini untuk hari ni. bukan apa, penat2 badan tak hilang lagi selepas sibuk menguruskan kenduri nikah kawin my anak buah sepupu dekat Gemas semalam. macam biasalah my family ni kalau ada je kenduri ke apa sajalah waima kenduri kawin lagi, memang akan masak sendiri je. penat tu memang penatlah tapi itulah namanya kepuasan bila hidangan masakan sendiri habis di makan oleh tetamu2 yang hadir. tak berhenti bekerja dari lepas subuh sehinggalah selesai majlis majlis.

Buat hari ni maggi je yang menarik di tekak berbanding lauk pauk lain...selamat menjamu selera semuanya ye

4 comments:

Mimy Hamid said...

maggi pun sedap je nengok

Eri-chan said...

udang tu menarik

KhaiRin - anies said...

udang tu terangkat uuuuu

Ann Ishak said...

hihihi selamat menjamu selera dan mata