Friday, January 13, 2012

Sup tulang sedap kemain hai....

Serious aku memang lupa sangat nama kedai ni, tapi lokasinya dekat Bandar Baru Senawang bersebelahan dengan kedai makan Kuali Mas. plan asal memang nak makan dekat Kuali Mas tu je (my sis fav kedai makan) tapi tutup pulak hari tu. sudahnya pegi je yang sebelahnya pulak. 1st time datang makan dekat sini dan makanan memang sedap.

Ha...ambik ko memang semangkuk besau ni dihidangnya sup tulang tuh tapi berbaloi dengan rasa sedap pekat pedas segala rasa ada.

nasi putih

daging masak halia

Sotong masak apa ni aku tak ingat tapi anak buah kemain suka makan sampai order 2 kali. ada jugak order kerabu mangga tapi malas nak snap dah, perut lapa perlu diutamakan dulu. jemput makan ye...

5 comments:

Asyifa Mustaffa said...

mnarik nmpk supnya...cer bgi direction ke kedai nie boleh...:)

Mimy Hamid said...

sup mantap la..look power dan lauk sotong...masak apa tu eh....

Mama Ema said...

menyelerakan

Kakzakie said...

Sedapnya Ann.... kakak tengok sup dgn daging masak halia hmm..... terliur dibuatnya:)

Ann Ishak said...

Asyifa Mustaffa - ada dalam entry tapi ni dekat Senawang ye dear