Monday, January 30, 2012

Trend Tayang Perut Perempuan Buncit

Friday, January 27,2012, 23:27

Kini ada kegemparan baru di Internet – seorang artis Melayu dikesan bergambar dengan seorang wanita dipercayai isterinya dalam keadaan separuh bogel.

Foto itu kini diedarkan di merata tempat di Internet, termasuk blog, laman sosial Facebook, Twitter serta forum.


Wanita berkenaan yang sedang mengandung, bergambar dalam keadaan menjolok mata sambil menayangkan perutnya yang terdedah dan ditonton ramai komuniti online.

Foto itu menerima kritikan dan kecaman ramai komuniti online tempatan sama ada komen di blog, Facebook atau forum. Selain kritikan dan kecaman, perlakuan itu turut menjadi bahan sendaan di Internet.

Bukan itu sahaja. Ia turut menarik minat ramai blogger tempatan untuk memaparkannya di blog masing-masing. Topik ini cepat menjadi popular hanya dalam masa beberapa jam selepas ia ditampilkan di Internet.

Carian di Google bagi ‘artis tayang perut isteri’ pada 10.23 malam ini menghasilkan 297,000 hasil carian, sebahagiannya mengenai foto artis terbabit. - inimajalah.com.my

Ini tidak adil tidak adil baginya
Ini tidak adik tidak adil bagiku
Kena sama2 tayang, boleh buat perbandingan perut sapa paling besar...ahaksss

5 comments:

Eri-chan said...

mcm ku tahu siapa even aku tak mencari. lama dah aku tgk gambar tu. last week kot. masa tgk pun aku terkejut. gila berani..
attention seeker la tu...

Azlan Hasan said...

dah agak daa..hehehe..tak tahu laa nak cakap cammana kak..nak salahkan dia pun tak leh gak sebab benda tu mutual consent tapi sebagai suami mmg tugas dia untuk membimbing isteri..hehehe

Regards,
-Strider-

KhaiRin - anies said...

igt kn da msk islam dia lbh dibimbing jd muslimah sejati ruper nyer....mmmm

ikatankasihku said...

lain jadiknyer ek..huhuhu

Ann Ishak said...

terlebih excited katanya