Tuesday, January 10, 2012

Tuhan tolong lembutkan hati dia...

Semenjak dua menjak ni manjanglah susah nak lelap mata bila dah terbangun di dinihari, tengok orang sebelah memang berdengkur saja. biarlah orang tengah seronok tido kan, ni yang masalah aku sudah nak lelap mata ni perlu di settlekan dulu. apa lagi bagi layan lagu bagi mata mengantuklah...baru aku perasaan rupanya aku dok ulang dengar lagi OST Ombak Rindu tu, entahlah tajuknya apa tah. upsssss sorry, tak bermakna aku suka dengan filemnya...hanya lagunya saja ahakss.



Aku suka sangat lagu ni...my laling selalu nyanyikan lagu ni untuk bininya. lagu dodoi sebelum tido...

3 comments:

aimie amalina said...

weee
lagu one in a million ni mang peveret ni :))

Mimy Hamid said...

fav song tooo....aik camner leh jadi lagu tido..ni lagu goyang kapla...hihi

Ann Ishak said...

kang nyanyi lagu sayu, yang tukang dodoi pulak tido dulu hihihi