Wednesday, February 29, 2012

1st year anniversary - Breakfast @ Dunkin Donuts

Still my best place for having a breakfast.

set ni adalah wajib, kira dah cukup lengkap untuk hidangan breakfast ku bersama ice coffee

donut yang terdapat dekat sini jugak sedap2, selalu je aku beli untuk stock breakfast setiap pagi

ermmmm dapnyaaaaaa

jauh breakfast ni, dekat RnR Tapah...memang waktu breakfast okay, masa ni baru 9am

6 comments:

Azlan Hasan said...

kat tapah??akak nak gi mana tu sampai ke tapah cari dunkin donut..hehehe

Regards,
-Strider-

nurkaloi said...

dah lame tak mkn
kaloi pun suke gakkkk ^__^

KhaiRin : anies said...

jauh nyer bersarapan

lisa said...

jauh benor sarapannye. heheheh happy anniversary :)

Eri-chan said...

aku suka sandwich telor dia.. yummy ya amat.

Ann Ishak said...

aku pulak suka chicken mayo