Wednesday, February 15, 2012

Birthday of the month ala arabian day

Apa lagi activity wajib untuk setiap bulan, kadang2 kita buat 2 bulan sekali je...depending pada tahap kebisian organizer. organizer pulak rotate ikut department, taklah idea tu sama je setiap bulan dan masing2 boleh plan untuk acara wajib ni nak buat macam mane ikut keinginan diorang sendiri. tema makan2 untuk kali ni, "Arabian Day"...outfit pun kenalah ala2 mardiah gitu.

Makanan2 yang disediakan untuk acara ni...

drinks

nasi arab

agar2 cendol + cream puff made by my hotterbosser

buah2an

deserts

birthday cake

birthday present

yang ni memang aku tala banyak batanglah hihihi

our MC for today, kemain lagi siap cakap bahasa arab da...yang sorang lagi tu tukang translator in english

5 comments:

Nyue said...

huhuhu...best nyer

=))

QasehnyaRania said...

wow..solero split pon ada juga...bak sikit sis..my feberet tuh..:)

mama tim said...

wah ...meriah byk nya makanan..syok dpt makan kan..

salam knal..dah folo sni..
jemput singgah n folo...

Eri-chan said...

company aku harapanla nak pakai arabian..

Ann Ishak said...

kami 1 World...