Thursday, February 9, 2012

Frame gambar wedding tapi untuk birthday boy lagi

Lawak pun ye jugak, Faizal dapat birthday present from his buddy tapi hadiah tu sebenarnya untuk wedding punye. boleh kami gelak2 masa bukak tu tapi tetap ucap terima kasih jugaklah. nilah dia penangan kalau lelaki beli hadiah birthday untuk kawan lelaki dia kan. main belasah mak limah je tapi takpelah janji hadiah, tetap kami hargai.

frame ni bakal letak gambar keluarga besar kami nanti

4 comments:

Azlan Hasan said...

owh..okay pe kalau lelaki dapat frame gambar..asyik pompuan je dpt..hehehe..

Regards,
-Strider-

Kakzakie said...

So bolehlah masuk semua gambar family, oklah juga...

Eri-chan said...

ada gak ingatan dia kann

Ann Ishak said...

alhamdulillah