Sunday, February 12, 2012

Gara2 teringin sangat

Tah kenapalah tekak ni asyiklah teringin je nak makan sesuatu, tah sapalah pulak yang mengandung ni kan. aku ni kan ada sindrom kalau orang lain yang mengandung, aku yang teringin nak makan macam2 mengalahkan orang yang mengandung tu sendiri.

Kali ni bukan mainlah teringin nak makan nasi ayam, tak kisah dekat mana2 asalkan dapat makan sudah. pegilah satu gerai ni, memang dah pernah pegilah makan dekat sini sebab sedap nasi ayamnya.

nasi ayam, sedap kan...dah tentulah untuk aku. laju je menyuap sampai tak offer pun orang sebelah

bihun sup penuh dengan segala isi perutnya memang tak kedekut gerai ni, untuk Faizal

musim panas ni memang sedaplah minum laici kang semangkuk sorang

ini antara barang yang sempat sambar masa pegi Ikea Jumaat lepas, untuk bawak balik rumah pakcik weekend nanti

Tak tau apa yang silapnya, pagi tadi Faizal dah beberapa kali keluar masuk toilet sampai noon tadi, sekarang ni pun dah slow la tapi still nak masuk toilet jugak lepas makan ubat...member kena cherry berry lol. yang peliknya aku tak kena pulak walhal makan dekat tempat yang sama cuma makanan yang berbeza. terus ambik MC hari ni, dah melepek je dekat rumah sudahnya lepas hantar pegi klinik tadi.

6 comments:

♛ Azie Azra ♛ said...

cirit birit eh. jangan puasa, jgn minum coffee, makan coklat or pedas2. jgn mam serat cm sayur tu jugak. mam bubur,pisang,nasi k. cpt2 sihat encik faizal awak :))

Kathy Tuah said...

nasi ayam tu nmpak sedap je ^^

Serunai said...

Salam kembara, Penangan nasi ayam ke?

nur anis said...

lapar pulak rasa..huhu...

Azlan Hasan said...

kat mana nie kak??

Regards,
-Strider-

Ann Ishak said...

tempat di rahsiakan, sian pulak lan oiiiii