Friday, February 17, 2012

Light2 je...

Sedap weh rice cracker nih, suka pulak aku mengokaknya setiap malam sambil tengok tv sampai tak sedar dah abis je sebalang. malam tadi pegi JJ semata nak mencari benda alah ni lagi + bawang dengan fresh milk tu.

5 comments:

KhaiRin : anies said...

belasah sorg je ke? :)

Irfa said...

saya suka ke kedai dan memilih bawang.tak sedar2 penuh plastik

Eri-chan said...

fresh milk tu sedap ke?

LYAfrina said...

hehe..selamat bshopping

Ann Ishak said...

sorry nis, aku memang tak pandai nak merasa fresh milk ni sedap ke tak, pada aku sama je rasanya dengan yang lain.