Friday, February 24, 2012

Makan2 keluarga on Feb 2012

Apa lagi nak buat kalau dah berkumpul adik beradik ni, memeylah makan2 je kerjanya. itulah yang selalu aku dan keluarga buat setiap kali berkumpul pun, memang best...makan dan makan dan makan. dan ini our family last week activity. bila dah berkumpul tu pulak tentulah adanya golongan kecik2 yang berkumpul sama.

yang budak2 keciknya kalau dah berkumpul sesama mereka, round table talk...kelasssss ko nak. perbincangan apalah yang nak diorang buat lepas ni agaknya

yang lelaki2 tak kerja lainlah melepak tengok bola sesaja dekat Astro tu

yang budak2 perempuan ala besar sikit ni sibuk main games...besar2 gini memang tak kami dedahkan dengan FB tu bagai

yang hok muda remajanya apa lagi melayan youtube + FB dekat dining table thru HyypTV

yang ni pulak makpak punya bahagian, makan borak makan borak dekat dining table luar rumah...hidangan wajib BBQ

Tak cukup complete lagi ni anak2 Hj Ishak ni, ada yang tak dapat datang. tapi takpa lepas ni boleh jumpa lagi kan.

3 comments:

Azlan Hasan said...

wah..bestnya..sy mmg suka time kalau adik beradik datang makan kumpul skali..lauk tak banyak pun xpe yg penting mereka ade..hehe :)

Regards,
-Strider-

Eri-chan said...

best kan kumpul ramai2.

Ann Ishak said...

memang best sangat