Tuesday, February 7, 2012

Moh makan egg tart KFC

Harga seketul egg tart ni RM1.80 w/o chicken and kalau with chicken harganya RM1.60...20sen beza tuh. kalau aku memang sanggup je membelinya sebab aku memang suka sangat egg tart dari KFC ni, rasanya yang lembut gebu di tengah dan garing pada kulitnya. rasa yang tak terlalu manis dan dihidangkan panas2. sekarang ni dah jadi menu wajib setiap kali ke sini, egg tart yang sedap.
seyesssss egg tart ni memang best, tak semua outlet ada

cheesy wedges

dengan minum teh o panas, KFC sekarang pun dah ada 3 layer tea tau pun tak semua outlet ada...nantilah nak cuba try test rasa

muka rela je meneman orang yang teruja

terujanya sebab datang KFC semata2 nak tengok bola MU vs Chelsea...nasib seri 3-3 walaupun MU ketinggalan 1st half

eh cheesy fries pun dah ada jugak sekarang ni tapi on weekdays sahaja, alahaiii banyak jugak benda baru tak cuba lagi dekat KFC ni, takpe makan ayam dulu ek. pada yang nak mencuba try test egg tart ni boleh mai rasa dekat KFC Wangsamaju, kalau outlet kecik2 tu memang confirm tak ada

4 comments:

.:fyzz:. said...

Kepsi mmg menjadi pilihan fyzz and family gak..yum2 sedapnya tart telur tuh..:P

salam kenal dari fyzz..i dh follow back

KhaiRin : anies said...

cheesy wedges jg yg menambat selera

kainBuruk said...

salam;
belum pernah cuba egg tart ni.kalau aku masuk kfc terus order ayam goreng je..tak pernah ingat yang lain...

Ann Ishak said...

kena cuba yang lain jugak, taklah bosan asyik makan ayam je kan