Sunday, February 5, 2012

My Homemade Paprik Ayam

Mood nak tayang makanan je kan...alahaiiiiiiiiii janganlah bosan ye. maklumlah cuti2 panjang ni, duduk rumah je tak kemana...apa lagi makan tido makan tidolah kejenya. kalau tak masak pulak nak makan apa kan, bukannya ada orang tukang buatkan...jadinya masaklah sendiri.

Selalu order dekat kedai je, teringin pulak nak mencuba buat sendiri. yelah yang hak kedai tu kemainlah banyak MSGnya...sendiri bikin memang takde.

Inilah makanan lunch kami laki bini untuk hari ni, malam ni bolehlah cuti makan...hahahaha ko mampu ker!!! mau mengagau mencari makan di pagi hari nanti. apa...nak resepi, ermmmmm nanti2lah ye. kenyang sangat ni, mata dah melayu je...masak baling2 je ni segan pulak nak reveal resepi.

2 comments:

KhaiRin : anies said...

ann tnjk pic je ke? bla nk share skali?

Ann Ishak said...

seganlah yang...main lempar2 je tumis sambal tu