Sunday, February 19, 2012

Roti manis

Percayalah aku memang tak buat roti ni, yang pasti hanya beli dekat babu yang jual roti naik motor tu. teringin sangatlah aku ada satu hari tu sampai cakap dekat my lakilah, kesian agaknya dengan aku ni dicarinyalah roti tu jugak. akhirnya dapat beli 2 bungkus terus, 1 bungkus untuk my laki...paham2 je memang sekali hadap terus habis. mujur beli 2 bungkus so sebungkus lagi tu aku pulun sorang2 jugak tak share tau...

nilah roti yang kemainlah aku teringin sangat nak makan

inilah sarapan pagi aku untuk hari ni, minum bersama white coffee

Makan roti ni sambil teringatlah masa kecik2 dulu aku memang suka makan roti ni. arwah ayah mesti beli sekali dalam seminggu. selain dari roti ni, roti paun yang sapu planta dengan kaya tu pun menjadi pujaan jugak.

Anyway...As salam dan selamat pagi semua. meh jemput minum sarapan pagi di rumah masing2 ye, cutilah kata kannnn bolehlah berlenggah2 sarapan bersama keluarga tercinta.

3 comments:

Mizz ErMa said...

sedapnya..da lama tak makan roti nie..

lisa said...

jarang jumpa roti ni jual kat kedai. mungkin dah habis tok atau x jual dah. hehe

Ann Ishak said...

jual lagi tapi kena rajin cari