Sunday, February 12, 2012

Selamat pagi...

Biasanya ujung2 minggu gini, memang takdelah nak buat2 breakfast bagai tapi tah apa angin rajin bertiup pagi tadi...lepas subuh tu mata dah tak boleh lelap balik. dari duduk menung je baiklah sediakan breakfast je terus.

Terlebih rajin pulak tu, nak buat breakfast ala2 orang putih ko...kelas kan. ah belasah je kalau dah rajin nak buat tu buat je...tak payah nak tunggu2 lagi.

Apa2 pun selamat berhujung minggu kawan2 semua...rehat cukup2 hari ni supaya besok boleh pergi kerja dengan senyuman.

4 comments:

Nyue said...

Wahhh best nyer breakfast ala2 org putih ne..nak ckit..he3

Eri-chan said...

dah lama tak masak breakfast style English Spanish Italian

KhaiRin : anies said...

best nyer kt ne ni ann?

Ann Ishak said...

dekat umah je nis