Friday, February 17, 2012

Wajah2 ala arabian day

Ada jugak yang tak ikut temanya especially yang lelakilah. paham2 la mereka ni takkan nak berkurta/jubah bagai datang office kot, tapi ada yang bawak tarbus okay...kepiah pun ada jugak tapi songkok je yang takde. eh songkok ni memang pakaian orang arab ke, bukan kan...







Senyum je my hotterbosser tengok outfit aku ari tu, sempat cakap "will get u another one..., please remind me and my wife on this". since aku akan terbangkan mereka ke Dubai & Jordan lagi for long holiday, harussssssssslah kan...

5 comments:

Lia said...

cantik2 semua berjubah ye... ^__^

KhaiRin : anies said...

kalu kena dgn purdah... sure org x kenal hehehe

Irfa said...

kat opis kami ni setiap jumaat ramai yg bertukar jd mak arab cuma hidung je tak mancung :)

Eri-chan said...

abaya paling cantik yg ada diamond atau bata svaroski tu. eh betul ke eja. kekeke

Ann Ishak said...

yang tu pun ada babe tapi takut nak pakai ko...nanti jatuh intan permata dekat abaya ai tau hihihi