Saturday, March 10, 2012

1st year anniversary - jalan2 @ Taman Tasik Taiping

Salah satu hotel yang berdekatan dengan taman tasik ni adalah Hotel Flemington.

jalan2 dalam kereta je...

taman ni jugak di kenali sebagai Little New Zealand

tak turun dari kereta pun, main snap2 je sambil bergerak...punyelah malas nak berjalan kan

tempat ni memang super duper cantiklah dengan pokok2nya yang unik gitu

macam2 xtvt ada dekat taman tasik ni dan rasanya banyak jugak sejarah dekat sini ek...

5 comments:

aniswany said...

pena pg skali taman tasik ni..
mmg cantik sgt..kalo shoot kt sni
kompom cantikkk..hihi

QasehnyaRania said...

fuyoo..taman tasik,baru pegi bulan jan hari tu...hapy anibesery ye kak ;)
su tag akak ..jom tgk sini..

http://lobaksusue.blogspot.com/2012/03/contest-aku-suka-makan-coklat.html

Prettywrite said...

cantikkk sangt!mcm kat obesea tengok..hehe

Mimy Hamid said...

tempat dating mak abah ku dulu hihi..

Ann Ishak said...

pokok tu usia ratusan tahun