Tuesday, March 6, 2012

1st year anniversary - mendapat laksa

Masa mula2 sampai dekat Burmese Pool ni, leher tu dah terjengah2 dekat kedai makan area entrance ke air terjun. nak ikutkan perut tu taklah lapo lagi tapi dek kerna dah nampak ni, terus teruja nak makan jugak.

apa lagi, ini laksa lah yang mampu mengecurkan ayak liur ku

teruja terus ko makan laksa mangkuk pertama tu

ni mangkuk ke dua pulak

Faizal tak berapa teruja makan laksa ni, sekadar temankan aku bolehlah dia

bukti ni, habis makan tau

Tu harga laksa RM2.50 semangkuk...tapi memang bestlah. kenapa ek laksa belah2 utara ni kemain sedapnya. dekat KL ni pulak banyak asam laksa semata, kureng la...

8 comments:

Nyue said...

sedap nyer laksa itu....windu nk mam laksa mak buat :)

LYAfrina said...

sedapnyer...

btw..happy anniversary day :-)

Kakzakie said...

Happy 1st anniversary dari kakak... rasa macam baru menikah tak? Hihi... sampai 2 pinggan licin sah memang sedaplah laksa tu.:)

yaNa said...

sedapnye laksa ang makan..
yana kalu ngan laksa nie,mmg stok tambah2 punye..hi3..

sama ar selera laki kita nie..en somi yana pon x layan laksa..walau bertahun kami blaja kt utara dl.. mmg x lekat 'jiwa' laksa tue ngan dia..

munna said...

sedap lah tu sampai licin kak...masa gi kedah hari tu makan laksa kat sana mmg sedap..

CheNamNam said...

Happy 1st anniversary yer..moga kalian sentiasa dirahmati Allah SWT selalu...

hadoilaaa tak tertahan nengokkan laksa tuh dahh...rase cam nak menjilat screen pon ado jugak nehhh..buleh terjejeh airliur kalo tengok laksa..ayoyooo...

Eri-chan said...

happy anniversary..eh eh bukan 25 dec ke.. ni mesti citer lama..hehe..

Ann Ishak said...

cerita baru jugak cuma tahun ni kan tahun pertama perkahwinan aku, so segala percutian adalah untuk 1st year anniversary kami