Saturday, March 24, 2012

Banjir di Kg Melayu Ampang

Ni kejadian yang hari tu, hujan kemainlah lebatnya waktu tu. kebetulan masa orang ramai dah mula tutup jalan untuk ke Kg Melayu Ampang tu, aku dengan Faizal berada di Public Bank dekat kawasan tersebut. memang air naik tinggi melebihi paras jambatan untuk ke kg tu, semua jenis kenderaan tak lepas lalu. masa buat u-turn dekat hadapan kedai tayar tu, aku sempat snap gambar ni dan ada nampak orang lalu dekat atas jambatan tu, boleh nampak air tu setinggi paras pinggang orang tu. memang dalam tu.

2 comments:

say to easy=) said...

Musim banjir sekarang.ape2pun akak pun take care yeah:)

Ann Ishak said...

thanks babe

Sunday, 10th Feb 2019

Assalammualaikum semua... Tidak kemana mana, hanya lepak rehat dalam bilik saja. Turun ke lobby sekitar 11am untuk bagi laluan housekee...