Wednesday, March 28, 2012

Dinner @ Mango Chili

1st time jugak aku mai makan dekat sini, menarik jugak dan hampir kesemua makanan dekat sini ada mangga. bikin aku jatuh cinta dengan restaurant ni, cuba try test kalau mau tau rasanya...

yang cerah tu Mango Sparkling RM5.90 dan belakang tu Iced Nescafe O RM1.90.

Serius set mana ni aku dah lupa tapi rasanya ni set daging masak black pepper, sedap sampai rasa macam nak tambah order daging tu lagi beserta kerabu mangga sekali harga RM9.90

Set yang ni pulak bersama ayam goreng dan kerabu mangga beharga RM10.50, ayamnya sedap kalau makan bersama sos thai tu lagi sedap. kalau ambil apa set makanan boleh tambah dengan tomyam RM3.90 semangkuk tapi kali ni aku tak order pun, tengok tomyam orang meja sebelah nampak sedap je...kemain orang meja sebelah tu menghirup.