Tuesday, March 27, 2012

Dinner @ PappaRich

Diakui memang makanan dekat PappaRich ni agak mahal berbanding dengan kopitiam yang lain tapi makanan dekat sini adalah menepati citarasa aku dan aku sanggup ulang makan dekat sini.

 ini air pilihan aku Fresh Lemon Honey Ice RM4.20 dan air pilihan Faizal Longan Milk Honey Ice RM5.90

Makanan pilihan aku Ipoh Koey Teow Sup with Prawn RM8.90 dan Faizal Pappa Asam Laksa beharga yang sama. mamat ni memang dah lapar sangat tu, tak kisah dah orang keliling buat apa pun.

makan sampai kenyang sambil ditemani oleh si comel ni, hiiii
 

7 comments:

..::..aRe-Na..::.. said...

waaa..sedapnyerrr..tgk kucing tuh
pon kemain lagik dia posing kan..
mungkin dia pon tau sodap tuh hehehe...

azieazah said...

Kak Azie tak pernah lagi masuk mana-mana PapaRich. Tak berpeluang.

Tapi jika harga masih bawah RM9.00, masih consider murah. Banding Ben’s? Banding Chili’s?

Jika sedap dan kena dengan tekak, ulang jerrrrr.

LYAfrina said...

msti sedapkan..xpenh lg merasa kat sini..olorr..comelnyer kucing..mintak makanan la tu

Lia said...

Lia tak penah masuk lg papparich sbb kat tmpt lia takde bukak lg.. hehe. tp meni mesti sedap2 kan :)

C i k P i p i T e m b a m said...

tak pernah lg makan kt situ.. adehh cm sedap je :D

Prettywrite said...

sedapnyaa..dahaga tgok air tuhh..standard ajerlah harganya kan..ok la kalau dah sedap..ciannya kucim tuu..tak bagi dia cikit ker?hehe

Ann Ishak said...

sedap sampai ke tekak...