Monday, March 5, 2012

Dinner @ William's Corner Danau Kota

Selalunya sanggup pegi sampai SS2 sana semata2 nak makan dekat sini, tapi kini lebih memudahkan kepada korang2 yang tinggal area Gombak dan sewaktu dengannya, kini William Corner dah buka outlet baru dekat Danau Kota. nak lagi senang, betul2 belakang Columbia Hospital tu...dalam area shop lot okay 2 tingkat lagi. lebih proper dan lebih menyenangkan/selesakan pelanggan gitu.

hahhhhh ni penting, outlet baru ni dah ada buku menu tau...dekat SS2 menu tulis dekat black board je

soda herb RM8 - gelas ni memang besar, digalakkan share utk 2 orang

meatball arrabiata + rose beef RM20 - portion memang besar, digalakkan share untuk 2-3 orang

Sekarang takde lagi promotion ni, harga biasa dah. promotion ni hanya masa beberapa minggu yang baru buka tu saja. sempat jugaklah aku merasa discount ni untuk 2 kali datang makan dekat sini. harga makanan di atas tu memang pada harga asal ye, so mampu makan punya...harga berpatutan dengan kapasiti makanan yang melimpah ruah banyaknya.

5 comments:

msredcheesecake said...

Bestnya....walaupun dah dinner tetap terliur tengok metballl tu

LYAfrina said...

wah... sedapnya dinner.. terliur lak tgknyer.. soda herb tu rsa camner yer??

KhaiRin : anies said...

ann nk terjah jg! da dekat ngan rumah tuuuu... da beberapa kali g SS2 tp ntah kenapa x jumpa2 jg..tq 4 the info!

Eri-chan said...

wei wei W dia M untuk McDonalds tapi terbalik...

Ann Ishak said...

haah memang aku perasan sangat tuh