Thursday, March 22, 2012

Hola...

kita suka tido dekat perut bapak kita ni

lembut gebu dan sejuk je...kalau kita lepas dari kurungan, dekat perut bapak kitalah selalu kita menempel

bapak kita suka peluk kita tapi kita tak suka la

kita lagi suka melekap dekat mak kita je, walau mak kita garang tapi kita tetap sayang mak kita ni

7 comments:

Mimy Hamid said...

alah alah yang oren tu geram tul..dapat peluk kuat kuat

Eri-chan said...

gebusnya kucing2 kooo...mesti best peloks2

Azhafizah[フィザ] said...

comel dan gebu..baka apa ni kak?

msredcheesecake said...

Byk nye kucin...
Cute plak tu...hhee

yaNa said...

pelihara kucing nie mmg sifat org penyayang kan..
binatang kesayangan Nabi saw

yana kurang suka pd kucing..
alah pd bulunya sbb ada asma..

tp sgt suka nengok dr jauh ar kucing yg berbulu lebat neh..
geram sajok! comel!

Zul n Azizi Boarding Pets said...

Salam Ann Ishak,

Wah awak pun ada bela kucing juga ke? Alhamdulillah comel penghibur kita setiap waktu...betul tak?

Anyway kami dah follow balik blog Ann Ishak..nice blog & sharing... :-0

www.mylovely-cats.blogspot.com

Ann Ishak said...

alhamdulillah...sentiasa menceriakan suasana kucing2 ni