Friday, March 9, 2012

Lepak @ McD PD Waterfront

McD ni baru beroperasi selama seminggu dah masa hari aku datang sini tempoh hari. just saja merayap tetengah malam datang ke PD semata2 hanya satu tujuan je.

tujuan utama adalah nak menonton bola

tak makan apa2 cuma minum coffee panas sorang satu

Syok wooo lepak dekat sini, Mcd ni memang mengadap laut. kalau waktu siang pemandangan memang cantiklah tapi datang dah tengah malam ambik gambo bangunan saja. restaurant 2 tingkat, sebelah atas lebih kepada sesiapa yang suka melayan bola memang ada 2 flat tv yang besar memang puas tengok live bola. dekat tingkat atas tu pun ada 2 kawasan yang ber-air cond dan open air...ruang parking yang banyak. menjadi tempat wajib lepak aku lepas ni...

2 comments:

Prettywrite said...

bestnya lepak malam..order coffee dgn bubur sekali kak..:)

Ann Ishak said...

dah makan waktu tu, perut kenyang lagi