Tuesday, March 20, 2012

Mengecewakan

Pertama kali aku mai cafe ni, niat di hati nak mencubalah lepak minum ni di sini

ice tea

Lemon honey yang memang kemainlah masamnya, tapi kenapa cawan minuman aku ni ada bau minuman keras!!! dan aku perasan cafe ni memang ada menjual minuman keras jugak, adakah mereka menggunakan cawan yang sama untuk semua jenis air di sini. adoiiii memang mengecewakan sungguh. terus aku dan Faizal bayar tanpa meneruskan niat nak minum tu, tak nak ada rasa ragu2 dalam hati. maaf, tak akan ke sini lagi...

10 comments:

Fatin Mraz said...

tmpt ni almost chinese kan customer dia..belakang tabir pun tak tahu siapa..risau juga..
nak pula serve arak..

Lia said...

yeke.. isk risau jugak kan klu bau2 kat gelas..

Mizz ErMa said...

lorr..kedai nih tak halal ke? sbb kalo kedai halal, misti tak de jual minuman2 keras kan?

Aine Ainun said...

Pasal bau arak tu..takutnya...

Sy pon seram..

Kathy Tuah said...

kdg2 dorang ckp restoran dorang halal tapi sebenarnya?? hurm.. semoga x terjumpa lagi kes macam ni ye..

Eri-chan said...

ban ban ban

azieazah said...

Mesti kesal tak sudah sebab “ter”masuk cafe yang jual minuman keras, kan?

Rata-rata cafe yang jenis open di KL ni, memang ada jual juga, wpun berselindung di sebalik popularnya kopi mereka.

C i k P i p i T e m b a m said...

kedai apa ni kak ? mcm tak pernah pegi...

KhaiRin : anies said...

kt mn kedai tu? next time sy pon bleh berhati2

Ann Ishak said...

tulah...sesal jugak masuk kedai ni