Thursday, March 22, 2012

My Homemade Spaghetti Bolognese

Menu dinner malam tadi bawak ke breakfast pagi ni, makan je selagi ada...dah habis nanti berhentilah makan gamaknya. malas nak buat sos spaghetti sendiri, makanya kali ni aku gunakan sos spaghetti yang sedia ada iaitu dari jenama Kimball. sedap jugak rasanya berbanding Prego, korang cubalah nanti ek.

4 comments:

Kakzakie said...

Bukan malas Ann... ini praktikal sebab tak nak buang masa - hasilnya cepat siap dan sedap itu yg best:)

aisyah ahmad said...

alamakkk..
terliur la pulak..

balik ni nak kena singgah pizza hut..

beli yang dah siap...hehehee

Azhafizah[フィザ] said...

sedap!dah lama tak masak spaghetti ni.

Ann Ishak said...

betul jugak kan kakzakie