Wednesday, March 28, 2012

My Homemade Spaghetti Oglio Olio

Resepi ikut sesedap rasa dan secukup bahan2 yang ada dalam gobok peti ais rumah ku aja.
 
Kebetulan sih, lagi keburuan untuk ke kantor, tambahan pulak lagi dah lama ngak makan spaghetti oglio olio...terus bikin.

Gembira bapak Faizal sambil senyum sampai ke telinga, bolehlah bawak ke kantor buat bekalan nanti. the best part boleh bertukar2 bekalan dengan rakan2 yang lain jugak, sungguh jimat i like
 

9 comments:

Lia said...

sedapppnya.. :)

rATu kEBaYA said...

mesti sedap ni.. herm.. laparnyer perut..

Prettywrite said...

nakkk banyakkk..:)

aniswany said...

spaghetti my feberet..huu laparnyee

~♥ OjaAmran ♥~ said...

boleh cuba nih! :D

Mizz ErMa said...

ya ampun, tetiba rasa air liur nih macam nak meleleh..hehehe nanti akak bg ler resepi yer..=D

azieazah said...

Tengah malam ni I pindah jadi jiran U. Ngeh Ngeh!

Mimy Hamid said...

cara buat tak tunjuk ke

Ann Ishak said...

ala...nantilah ek ku bagikan resepinya