Tuesday, March 20, 2012

Rembatan Hinade Shop

Beli apa lagi kalau tak beli benda2 ni;

car freshener RM10 together with refill tapi bau tak berapa best lah, sekali masuk kereta ada macam bau kapur barus la pulak eiiii

fragrance sachet RM5 each

fragrance oil RM5 each

Memang aku suka sangat ke Hinade Shop ni, almost every month kot. yang membuatkan best datang kedai ni sebab semua barang adalah berharga RM5. ada jugak yang lebih dari itu tapi tak banyak pun. yang palinggggg suka adalah para juru jualnya yang peramah sangat, greeting tu mesti ada setiap kali kita masuk & keluar kedai ni dengan senyuman lagi. terasa seperti di hargai pulak kita sebagai pelanggan.

7 comments:

wardah @ fie shah said...

kalau pi hinode ni mmg boleh perabih duit ni..hehe

KhaiRin : anies said...

bau kapur barus? larikkkkk

Lia said...

lia suka beli perfume mcm tu.wangi aja 1 rumah bila bakar :)

SYANI said...

Suka juga beli perfume tu especially waterlily.

Mimy Hamid said...

murah barang RM5 tp tu la banyak benda beli jadi la terlebih borong hihi

anis said...

bau macam kapur barus tu bauan jenis ape?

bru psg niat nk beli satu yg mcm tu.. huhuhu..

Ann Ishak said...

pacific air, mase dekat kedai tu wangi pulak baunya tapi bila sampai dalam kereta dah lain pulak jadi baunya