Monday, April 23, 2012

BattleFish before BattleShip

Bukan edisi promotion tu, dah abis kot rasanya. aku pun tak tau menau pasal promo tu pun...sedih + melepas

ice lemon tea di kiri kanan dan pepsi di tengahnya under set menu

Masa ni ku sauk sekali anak buah hati makan bersama sebab lepas ni kami dah plan nak menonton Battleship. pakciknya yang beria berjanji dengan budak ni, tapi sayang adiknya tak boleh balik lagi...tengah final exam dekat matrik. jadinya bawak je kakaknya yang memang menadah mintak di bawak sekali. ternyata tekak aku laki bini digemari jugak oleh generation aku sendiri ; )


Louis Prawn RM17.90 dapat less 50%
 
Creamy Mushroom Pasta under set menu...memang aku suka sangat makan dekat sini coz service tak pernah mengecewakan
 

Giant Platter under set menu jugak bersama 3 soup of the day...semua yang under set menu ni untuk 3 orang beharga RM69.90. memang puas sangatlah makan, kenyang sampai ke malam uolsss
 
Tulah dia anak buah hati ku sayang ni, kemain suka dia berjalan bersama makpakcik bongsunya ni ha.

2 comments:

LYAfrina said...

membuatakan lya tergoda tgk makanan ni..dh la puasa ni...

Ann Ishak said...

sedap lya, bolehlah buat berbuka nanti