Wednesday, April 25, 2012

Bekalan untuk seminggu





Sampai je, jenuh pulak berpusing mencari kereta yang memang dah siap parking di Langkawi Airport...pergi lunch dulu dan akhir sekali barulah check in di Pantai Cenang, still tempat yang sama jugak. rehat2 hilangkan lelah, lepas tu mulalah mencari barang keperluan untuk seminggu kami di Langkawi ni. yang paling penting sekali adalah mineral water mesti ada dalam list mesti beli. memang setiap kali ke sini, aku akan make sure sediakan barang2 keperluan harian ni. kalau takat sehari 2 tu tidaklah aku buat gini. pada aku memang sukalah cara macam ni, jimat dan berbaloi2.

3 comments:

yaNa said...

holiday tuk 1 wik!
ohhh..bestnye.. ;)

KhaiRin : anies said...

nk ikuuuuuuuuuuutttttt

Ann Ishak said...

plan lah...wolsss boleh ikut