Wednesday, April 18, 2012

Bosan...meh berangan

Boleh tak pepagi ni nak berangan sekejab...bestnya kalau dapat sarapan pagi dengan mantan perdana menteri kita kan, Tun Dr M. teringin sangat nak bertentang mata dengan beliau yang memang aku kagumi kredibilitinya memimpin negara. tapi tah bilalah dapatnya ye dak...ke memang tak dapat peluang langsung :(

Tak dapat sarapan dengan Tun...tapi cukuplah sekadar dapat makan roti dari The Loaf ni. setiap minggu akan pasti ke sini untuk beli roti2 yang sangattttttttt best ni. beli lebih dan bolehlah buat sarapan atau supper memalam hari.

one of my fav loaf, Cranberry Cheese RM3.60 each, kecik je tapi i tell u boleh kenyang sampai ke petang hihihi

8 comments:

Aine Ainun said...

Ann, tgk je da tau sedap..sy x pnah makn pun roti tu..
Huhu, byg kedai pun x nmpak kt sini, ehehehehe

mana tau, 1day termakbul nk mkn ngan tun;)

KhaiRin : anies said...

bgs angan2 tu hehehe

Mimy Hamid said...

teruja...feberet roti ku. the loaf..terbaik sgt....nak pegi la hari ni cari

Rai Ourkizuna said...

cantik rupa kejadiannya..mesti sedap..laparr...

fazitaismail said...

angan2 tu harusss....hehe best jgak tgok roti tu..hmm agaknya bila dpt mkn tu yer..hehe

MamaEma said...

ema tak makan cheese...

~♥ OjaAmran ♥~ said...

alhamdulillah, dapat jugak jumpa Tun tapi bukan kat Malaysia..kat negara org dapat jumpanya..dapat juga dinner sama tapi dia meja lain saya meja lain..kekekeke :D

Ann Ishak said...

okaylah tu Oja, saya dalam mimpi pun takde tau...sedahhhh