Saturday, April 14, 2012

Box Office Cafe sebelum tengok Box Office Movie

Teman setia setiap kali ujung minggu tak lain tak bukan TGV lah, memang ada je muka ku menebeng dekat sini tengok movie...tu pasal ada je movie review setiap minggu. tapi kali ni aku taklah review pasal movie (simpan dulu), kali ni nak review pasal tempat makan je.

Fried Beef Teow RM7.90...sedap

White Coffee RM3.80 and Soya Cendol RM4.50...cukup segala rasa

Butter Kaya Steam Bread RM3...mahal!!!

7 comments:

Kathy Tuah said...

sedap kut butter kaya tu..tu yg mahal..hihi..

~~zana@pb~~ said...

Aktiviti kita sama kalau tak kemana2 dan bosan yg amat sangat.
Makan dan wayang, tak dapat di pisahkan, betul tak Ain.

MamaEma said...

owh, tiap mingu tgk movie...hebatnya..

Mimy Hamid said...

ni yg kat wangsa walk eh

Norzie hany said...

Mahal juga harganya ye...tapi kalau cukup segala rasa okay la.

reza al-razi said...

roti pun smpai RM 3.00 mahalnyeeee...

Ann Ishak said...

tau takpe...memang mahal rasanya roti tu