Monday, April 2, 2012

Breakfast @ Heritage Hotel Ipoh

Sambung lagi kisah percutian ke Ipoh kami, bangun pagi2 untuk pegi makan breakfast pulak...haruslah kalau dah ada complimentary kan. membazir pulak kalau tak digunakan. we went to Polo Cafe, wahhhhhhhh this cafe memang cantik persekitarannya. ada gold fish dalam kolam yang di ataskan ada jambatan untuk laluan (maaf memang terlupa nak ambik gambo kolam tu pulak).

Banyak variety of food here, ada chinese, ada malay dan ada jugak western. Faizal cakap nasi lemaknya memang kaw2 punya sedap, aku rasa sesudu je tapi memang betul sedap especially sambalnya.

selain dari nasi lemak, ada bihun goreng, nasi impit kuah kacang dan samosa

fresh orange and guava, white coffee tu memang wajiblah untuk aku

watermelon fruit

telur ni memang sedap, sanggup je mamat tu ulang beratur ambik sampai 2 kali...ramai orang kan dekat belakang tu

Mini pau ni sedaplah kalau panas tapi kalau dah sejuk memang kejung je...adalah beberapa butir aku masuk dalam bekas makanan yang saja bawak masuk dalam beg, boleh buat makan2 dikala lapo nanti.

4 comments:

azieazah said...

Amboiii sempat lagi tu seludup pau. hahahaha bijak!

Mimy Hamid said...

menarik gak bekpes sini eh

Mizz ErMa said...

wah, mmg meleleh lah air liur nih..hehehe

Ann Ishak said...

dah tentu...