Thursday, April 12, 2012

Congratulation...

congrats to my friend for new born 2nd baby girl, ada yang nak pegi melawat hari ni...makanya dikirimkan sekali ucapan tahniah dari kengkawan

Hari ni dah siap2 pegi beli kain untuk majlis yang di rancang dan tak di rancang hihihi...orang merancang tapi aku yang beria sakan, layan kan aja. kali ni teringin pulak nak buat baju guna kain sari, beli yang murah2 je dulu untuk percubaan pertama. kalau cantik berkenan di hati nanti, barulah beli sari yang mahal sikit...insyaAllah.

3 comments:

Mimy Hamid said...

Sama la kebetulan jugak kita nak bersari raya ni..mahal x kak beli kat situ

Kathy Tuah said...

wah, bestnya kalau bersari- sari ni..

Ann Ishak said...

taklah pulak plan nak bersari raya nanti, sari ni untuk pakai kalau ada kenduri kendara je. percubaan pertama semestinya beli yang murah2 aja, kalau serasa bersama barulah yang mahal sikit. tapi harga sari ni boleh tahan mahalnya jugak...