Tuesday, April 17, 2012

Dinner @ The Steamboat Ketam Village

Teringin nak makan makanan sihat tanpa minyak, kebetulan balik dari office tadi terus ke Ikea nak mencari barang...sambil2 tu bolehlah terus dinner je. pakcik ni tengah makan Chicken Set with kuah tomyam (kuah boleh pilih tomyam/clear sup)RM23.30 dan Lime Juice RM3.80, la ni terus hidungnya senyap je tanpa sok sek segala.

4 comments:

KhaiRin : anies said...

rs nyer cm ne ann?

MamaEma said...

kat area mana

Ann Ishak said...

mama, dekat Ikano...dari parking pun dah nampak resto ni

Ann Ishak said...

anis, rasanya memang menarik...cuba tau. kalau tak salah sekarang dah ada dekat Danau jugak