Monday, April 9, 2012

Gosip @ Gosip-Gosip Cafe

ladna untuk Faizal...sedap

Ada pelbagai masakan ala Thai di sediakan di sini, pada waktu tengah hari pulak ada disediakan makanan nasi berlauk dan sarapan pagi jugak ada. air mata kucing tu memang sedap...teringat pulak aku dekat Hadyai.

Kedai makan ni kepunyaan kawan Faizal, taklah berniat nak buat promo pun tapi not bad makanan dekat sini. ini adalah management baru selepas management asal tak mampu meneruskan perniagaan ni. kawan Faizal ni menggunakan nama yang asal, senang katanya.

Yang ni memang untuk aku, kan feberet tegar tomyam ni. bihun tomyam ni memang sedap, pekat kuahnya dan banyak isi perutnya jugak. kedai ni terletak di Putra Heights, Subang Jaya.

4 comments:

KhaiRin : anies said...

restoran ni kt umah abang ipar sy hehehe kalu tau nnt bleh sebut nama en.faizal utk pt mkn free..bleh x ann? heheh

Azlan Strider said...

owh...leh laa bergosip-gosip kat kedai nie..hehehe

Regards,
-Strider-

..::..aRe-Na..::.. said...

perghhhhhhhh..sodappp nyerr...hehhee

Ann Ishak said...

anis, boleh datang kedai tu tapi tak boleh guarantee lah nak dapat makan preee hihihi