Wednesday, April 4, 2012

Gum care

Suka sangat ni kalau ada pek berkembar...sure capai punya.

Gigi aku memang jenis sensitif dengan ubat gigi dah hanya Sensodyne ni saja yang sesuai. kalau yang tak sesuai tu gusi ni cepat je nak berdarah setiap kali memberus gigi dan boleh membengkak jugak. memang susah nak bertemu yang sesuai dan bila dah dapat tu memang susah nak tukar ke lain. kalau korang pun alami masalah gigi sentitif, gusi mudah berdarah...cuba try test pakai Sensodyne, mungkin boleh membantu menyelesaikan masalah gigi korang nanti.

5 comments:

KhaiRin : anies said...

sy setia dgn darlie lemon.. ;-)

MamaEma said...

oh..selalu pakai colgate jer..

Azhafizah[フィザ] said...

suka ubat gigi yang ada mint ^_^

Mimy Hamid said...

klinik gigi pun suggest ubat gigi ni ..

Ann Ishak said...

yup...memang klinik gigi suggest pakai ubat gigi ni