Friday, April 13, 2012

Kasanova Terdesak

Malam tadi kan malam Jumaat, tau2 jelah station tv ni asyik tayang citer momok je. aku ni dahlah memang penakut, takdenya nak nengok. tapi bosan pulak, rasa nak tengok tv je...sudahnya aku melayang citer Kasanova Terdesak dari hasil download. ada satu scene tu yang Amy Mastura pakai tudung, alahiiii cantik rupanya.



3 comments:

Penyuluh Perikanan said...

kunjungan di malam jum;at memang asyik apalagi berdua ....terima kasih
ditunggu balik di
http://penyuluhpi.blogspot.com/2012/04/menggemari-perikanan.html

Mizz ErMa said...

kasanova terdesak? hm..xpenah dgr la pulak tp taem muda mudi dlu sy minat amy mastura..hehehe

Ann Ishak said...

saya pun terdownload cerita ni, terus tengok tapi best jugak...banyak gelak je