Tuesday, April 10, 2012

Kita lagi dan lagi...

Kita ikut mak angkat kita balik dari parking kereta sampailah tingkat atas sebab kita tau lepas ni kita mesti dapat makan best... sorry ye...mesti uolsss boring kan, mak kita ni asyik citer pasal kita je...sabar ye nanti mak kita bagi citer lain pulak.

7 comments:

Kakzakie said...

Mak angkat awak bagi makan nasi ke? Bagus ye mak angkat awak. Besar pahala dia jaga awak...:)

Kucing tu makin mesra dah ye Ann...

Mimy Hamid said...

kita teringat kenangan manis bersama mimie..sedihh

say to easy=) said...

Comey nye cat nie

..::..aRe-Na..::.. said...

ehehehe..chomeinyerrr...

Romeo Laut said...

Kucing, tangga. best kalau pijak. Hahahahaha.

Prettywrite said...

ehhee..comel bulu dia..bersih tersusun jer..mesti dia rajin menyisir bulu dia sendiri nih..

Ann Ishak said...

mak kita bagi makan keropok kucing je...sedappppp