Friday, April 6, 2012

Lunch @ MarryBrown Ipoh Parade

Selepas check out from Heritage Hotel, terus check in pulak dekat Ipoh Parade...wahhhh seronok hidup macam ni kan, check out sana check in sini. setiap kali balik Ipoh, sinilah tempat melepak aku dengan Faizal pun...okaylah dari takde langsung. nak ke JJ jauh pulak (sebenarnya malas). tempat memula sekali nak terjah adalah tempat makan2, knowing me yang memang sukakkkkkkkk makan dan blog ni memang citer makannnnnnnnnnn manjang. nak buat macam mane, nak buat entry membangga diri rasanya lebih suka di bangga dek diri sendiri dan keluarga dan teman2 saja...cukuplah ek. pusing2 punye pusing sudahnya nak makan dekat MarryBrown...lama sudah tak merasa makanan dekat sini.

Yang ni aku order Black Pepper Chick-A-Licious RM15.90, ada ayam goreng, kentang goreng dan salad. sos pun boleh pilih samada nak black pepper macam aku tu atau sos cendawan. nampak macam sedapppnya...tentulah sedap ye didatangkan dengan soft drink sekali.

Sebenarnya aku teringin sangat nak duduknya ala2 buaian tu tapi apakan daya, paling tengok pakcik sebelah ni...takpe lupakan aja. malang tak berbau, sebelum berbau tu lebih baik elakkan je.

adegan sentap sekejapan

Pakcik ni lah mulanya...menyentap tak pepasal, tak kuasa heh nak melayannya. sentaplah ko sengsorang.

Nasi lemak for Faizal

Sudahnya ini yang aku buat, jangan risau sentap2 message mak tak kuasa hupdate dekat FB okay...mak tengah sibuk update email je.

7 comments:

msredcheesecake said...

makan sedap nya.... tak penah rasa...

Mimy Hamid said...

Marry Brown KL kat mana..haishhh kecur

jiah al jafara said...

jarang main game ^^

KhaiRin : anies said...

idup lg ya marrybrown ni hehehe

munna said...

kat Temerloh ni nak buka satu Marrybrown ..skrg ni masih tgh dalm construction lagi...

Azhafizah[フィザ] said...

Sedapnya black pepper chick a licious tu..black pepper sauce memang peberet!

Ann Ishak said...

samalah kita azhafizah