Thursday, April 5, 2012

Mau Magnum Mau Berfashion

Biasa dengan Magnum, bukan magnum 4 nombor tu tau...amboiiii ke situ pulak pikirnya. Magnum ice cream tu, haaaaa baru ingat ek. suka betul aku makan ice cream Magnum yang baru ni, setiap hari tau masa lunch tu gigih turun pegi kedai uncle jual majalah tu semata nak beli ice cream Magnum. yang paling suka sangat tu ha Magnum Classic, di dalamnya vanila ice cream dan di luarnya covered with Belgiam milk choc. perhhhhhh memang sedap, sekali gigit menangkap ke minda terus turun ke hati ko....hahaha ko mampu.

Beberapa hari yang lepas aku dok relit tengok FB, tetiba ternampaklah pulak page Magnum Fashion Royale. eh apa benda pulak ni, cam seronok je warna ke coklatan nya memikat anak mata tu. terus teruja sudah, tapi untuk terus meneroka apakah itu Fashion Royale ni, kena harus Like the page dulu, standard tu. selepas tu barulah tau apa bendanya Fashion Royale tu macam dekat bawah ni.

Rupanya ini adalah games yang menarik jugak. aku dah start main games ni, best walaupun permulaannya memang harulah jugak. buat masa ni taklah aku dapat markah yang tinggi lagi tapi tetap akan cuba jugak sampai berjaya...meh main hari2.

2 comments:

munna said...

munna tak pernah makan pun lagi aiskrim magnum tu.. harus cuba lepas ni

Ann Ishak said...

sedap munna...cubalah