Monday, April 2, 2012

My Homemade Fettuccine Extra Pedas

Cara pembuatan mengikuti resepi/ramuan dari resepi cik Mrs Sunnies, berselera betul bila tengok hidangan dia ni...terus teruja nak buat jugak. tapi biasalah ada jugak melanggar pantang larangnya...ampun ye cik mas, saya memasak mengikut stock yang ada dalam gobok peti ice saya je.

resepi adalah sama saja dengan Mrs Sunnies buat tu, hanya saya tukar dada ayam kepada chicken sausage dan saya masukkan sekali brokoli

memang sedap dan terima kasih kepada Mrs Sunnies kerana berkongsi resepi yang sedapppppp ni

9 comments:

KhaiRin : anies said...

amboi..selera western gitew

Aine Ainun said...

Mmg nmpak meliurkan...

Nk terjah resepi sat!

Kakzakie said...

Kakak yg tengok pun tahu mesti sedap.. berapa pinggan habis Ann?

CheNamNam said...

wahh namer kemaen gempak western koo..errr tapi hakak tengok macam kuey teow goreng jerkk dik...*tekak melayu besalah*

tapi nampak macam sedaplahh..:)

Fatin Mraz said...

a must try ni..hehee

tq ya~

Mimy Hamid said...

nampak macam kuey teow je ek rupanya fettucine

aniswany said...

meleleh air liur... =D

MamaEma said...

nyum..nyum...

Ann Ishak said...

oh ye ke nampak macam kuey teow, penat tau i merebus fettucine tu huhuhu