Thursday, April 19, 2012

Redeem lagi...

Laki ku dapat sms suruh collect voucher dekat JJ...alhamdulillah dapat lagi bulan ni. selalu jugak dapat sms suruh collect voucher ni tapi kadang2 tak terjejak ke sana, sudahnya lupa terus. tapi takpe, setiap kali itulah voucher tu terkumpul dan boleh datang collect di lain hari. laki ku dapat sms sebab member kad JJ kami under his name, aku pegang sub saja tapi spending sama2 takpelah ek...sama2 contribute untuk voucher jugak.

nah...dapat 3 keping voucher ni. simpan dulu buat masa ni, nanti akan dileburkan jugak ke benda lain

7 comments:

Mimy Hamid said...

bestnya kak..apa tips nak kerap dapat voucher JJ selalu..tak pernah dpt pun..padahal selalu je gi JJ..bencikk la

~♥ OjaAmran ♥~ said...

dulu i kiranya macam penyumbang tegar kat jusco tu..syiokkk bila dapat banyak point kan! *rindu nak shopping kat JJ tersayang*

KhaiRin : anies said...

lps tu lg sedap berbelanja ...hehehe

LYAfrina said...

congrats....

syokala shopping :-)

MamaEma said...

tunggu shopping pakaian raya nanti..

Zana Adieyza said...

wah,leh tmbh duit shopping.. seronok!

p/s: nice blog dear.. salam kenal dr zana.. thanks sudi jadi follower kat blog zana.. keep blogging!

Ann Ishak said...

tq zana