Friday, April 27, 2012

Roti sapu kacang

Sedapnya dapat rehatkan badan kan, bangun pagi pun senyum je. biasanya aku memang jarang sangat keluar breakfast kalau dekat Langkawi ni. lagilah aku hanya tinggal di motel saja, manalah ada disediakan bfast tu bagai. sudahnya memang semua makanan memang dah sedia di beli sebelum ni dan antaranya adalah set bfast jugak.
 
sedap jugak makan roti je weh...kenyang perut
 
antara kelengkapan/makanan yang dah di beli sebelum ni
 
still dapat bfast secara sempurna, roti sapu kacang dengan white coffee yang panas berasap sambil duduk berehat di beranda rumah

No comments: